Kontakt

SKIPASS TRAVEL d.o.o.
Borovška cesta 95
4280 Kranjska Gora

 

Skipass Hotel & Restaurant
Koroška ulica 14c
4280 Kranjska Gora

Tel.: 04 582 10 00
Fax: 04 582 10 14

 

Koordinati:

Širina: 46° 29.233'

Višina: 13° 47.224'


PETROL Hrušica
Tel.: 04 586 15 31


e-pošta: info@skipasstravel.si

Faq

Ali je smučarske karte možno plačati s karticami?
Ne, karte je možno plačati izključno z gotovino.

Kaj je KeyCard?
KeyCard je nosilec karte, ki je obvezen. Za KeyCard je potrebno doplačati kavcijo 5 EUR.

Kje in kdaj se lahko vrne KeyCard?
KeyCard se lahko vrne v poslovalnicah Skipassa med delovnim časom v zimski sezoni, od 1.11. do 15.4., ali na blagajnah smučišč. Vračilo skipassovih KeyCardov na avtomatih ni možno. V vračilo prejemo samo nepoškodovane key carde. To pomeni da  morajo biti ravni, brez krivim, celi , brez raz in podobnih poškodb.

Ali je možno smučarsko karto kupiti vnaprej?
Smučarsko karto je možno kupiti vnaprej za določen datum ali brez datuma do konca sezone, s tem, da je to potrebno pri nakupu posebej poudariti.

Smučarske karte kupljene v predprodaji "SKIPASS IN THE CITY", za akcijske dneve in smučarske dneve SI MOBIL?
Karte iz predprodaje Skipass in The City so veljavne samo eno zimsko sezono, do konca obratovanja smučišča! Karte za akcijske dneve in smučarske dneve SIMOBIL, veljajo samo za določeni datum, lahko jih kupite tudi vnaprej, vendar stornacije in refundacije niso možne! Enako velja za karte Skipass in the City!- Stornacije in refundacije niso možne! Ob nakupu smučarske vozovnice po nižji ceni je potrebno pokazati račun za opravljene storitve v preteklem mesecu .

Katalog PETROL Klub
Smučarske karte iz kataloga PETROL KLUB,  lahko kupite in koristite samo na tekoči dan!
Ob nakupu ste dolžni predložiti Petrol klub potrdilo!

Kaj se šteje kot skupina?
Na smučiščih Nassfeld in Trbiž-Višarje je skupina najmanj 25 ljudi, na 25 plačanih kart prejmete eno karto brezplačno. Na vseh ostalih smučiščih skupine pomenijo najmanj 20 ljudi, na 20 plačanih kart prejmete eno karto brezplačno.

Na katerih smučiščih obstajajo študentske karte?
Študentske karte obstajajo na smučiščih Gerlitzen - Osojščica in Trbiž do 27 let in Turracht ter Katschberg do 25 let ob predložitvi veljavne študentske izkaznice. Za smučišče Nassfeld, je nakup študentske smučarske karte možen le v ŠOU Športu v Ljubljani, kjer kupite kupon, ki ga na prodajnih mestih Skipass Travel zamenjate za smučarsko karto. Pravila za uporabo kuponov in letniki rojstva, ki veljajo na posameznih smučiščih, so opisani na spletnih straneh ŠOU športa, http://www.sousport.si/.

Na katerih smučiščih obstajajo družinske karte?
Družinske karte obstajajo na smučiščih Arnoldstein-Tromeja, Katschberg,Goldeck , Gerlitzem , BKK  in Turrach. Za nakup le teh, ste pri nakupu dolžni pokazati osebne dokumente iz katerih je razvidno, da ste družina in starost otrok!

Na katerih smučiščih najmlajši otroci prejmejo brezplačno smučarsko karto?
Otroci brezplačno smučarsko karto prejmejo na smučiščih Arnoldstein - Tromeja, Gerlitzen - Osojščica in Trbiž – Višarje. Na ostalih smučiščih ne potrebujejo karte, a morajo smučati v spremstvu odrasle osebe. V primeru, da otroci smučajo sami, morajo kupiti karto po otroški tarifi. Ob nakupu je potrebno predložiti osebne dokumente!

Popusti za novinarje?
Popusti za novinarje direktno na blagajni posameznega smučišča.

Popusti za učitelje smučanja?
Popusti za učitelje smučanja obstajajo na smučiščih Gerlitzen-Osojščica, Arnoldstein-Tromeja, Turrach, Katschberg in Mölltal. Na smučiščih Nassfeld, Trbiž – Višarje in Bad Kleinkircheim popusti za smučarske učitelje ne obstajajo.Nakup samo ob predležitvi veljavne izkaznice z veljavno nalepko.

Popusti za invalide?
Na avstrijskih smučiščih so invalidi nad 60% upravičeni do otroške cene za smučarske karte. Na smučiščih v Italiji je možno popuste za invalide uveljavljati le neposredno na blagajni smučišča po njihovi oceni.

Reklamacije kart?
Karte in denar je potrebno prešteti takoj, kasnejših reklamacij ne upoštevamo!

Kaj storiti, če imam neporabljene karte?
Za neporabljene karte, kupljene v redni prodaji, je možno vračilo denarja na prodajnih mestih Skipassa do konca obratovanja smučišč v tekoči sezoni. Za karte, kupljene v predprodaji ali v akcijskih cenah, vračilo denarja ni možno.

Ali sem s karto zavarovan?
Smučarska karta NE vključuje zavarovanja. Priporočamo, da se zavarujete! Posamezna in družinska zavarovanja Vam ponujajo vse večje zavarovalnice v Sloveniji!

Ali je možno vračilo denarja zaradi slabih vremenskih razmer, če je karta že uporabljena?
Vračilo denarja zaradi slabih vremenskih razmer ni možno, tudi če smučišče zaradi slabih vremenskih razmer NE obratuje! Večdnevne TOP SKI GOLD karte veljajo na 32 smučiščih, tako da na dan ko smučišče na katerem se trenutno nahajate in ne obratuje, lahko smučate na ostalih smučiščih, ki obratujejo.

Ali je možno vračilo denarja ob poškodbah?
Za enodnevne smučarske karte vračilo denarja ni možno. Pri večdnevnih smučarskih kartah je možno vračilo denarja za neporabljene dneve ob predložitvi zdravniškega potrdila. Datum poškodbe, izviden iz zdravniškega potrdila, in zadnji dan uporabe karte, ki jo preberemo, morata biti enaka. V primeru, da zaradi poškodbe družinskega člana preneha smučati celotna družina, je do vračila denarja upravičena le poškodovana oseba.